De Kracht van Uw Metabolisme

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die "altijd op een dieet zijn" en lijken aan te komen door "allen maar naar eten te kijken". Traditionele diëten, zoals het tellen van calorieën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de person lijdt aan een traag metabolisme.


Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal de persoon met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij alles kan eten en geen honger hoeft te lijden. De resultaten bij meer dan 60.000 mensen hebben bevestigd dat een verbetering van het metabolisme de enige werkzame oplossing is.


Bekijk hier meer dan 170 reviews op Amazon (Engels)


Oplossingen en hulp voor:


Traag metabolisme
Overgewicht
Obesitas
Diabetes
Trage schildklier

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,75
Product Omschrijving
Details
Oorzaken van en oplossing voor: een "traag metabolisme", wat aan de oorsprong ligt van een ware epidemie van gewichtsproblemen en obesitas.
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
isbnean 978-90-821657-2-2
Beoordelingen
Klantbeoordelingen (5)
Dit boek legt in eenvoudige termen uit wat je metabolisme is en bevat een van de gemakkelijkste manieren om af te vallen uit die ik ooit heb gezien.
De Kracht van Uw Metabolisme is een boek dat makkelijk wegleest. De stijl van schrijven van de auteur is met beide benen op de grond en toegankelijk voor bijna iedereen. De auteur deelt zijn persoonlijke ervaringen met “ afslanken” en afvallen (wat per dit boek niet hetzelfde is). Hij probeert technische en medische termen te vermijden, wat helpt als dat soort zaken de neiging hebben je af te leiden. Hij heeft alle mogelijke diëten en afslanksystemen gebruikt en is er achter gekomen welke voor hem werkt. Dit deelt hij nu met iedereen aan de hand van dit boek.

De auteur heeft het boek onderverdeeld in “relevante en vitale informatie”. Deze twee categorieën maken het gemakkelijker om de belangrijkste informatie te vinden om je zo met afvallen aan de gang te krijgen.

Het beste deel van het boek vind ik de eenvoud van zijn dieetplan. De auteur heeft eigenlijk twee dieetplannen, een voor mensen met diabetis en een voor mensen zonder. Het zijn niet zozeer diëten alswel “eetplannen” en ze zijn zeer eenvoudig. Iedereen kan zich aan deze eetplannen houden omdat ze zo eenvoudig zijn. En de auteur vertelt je niet wat je op welke dagen moet eten. Hij vertelt je welk soort voedsel te eten en wanneer.

De auteur is geen wetenschapper of dokter. Hij had een gewichtsprobleem en is er achter gekomen hoe dit op te lossen. Persoonlijk neem ik een aantal van zijn adviezen met een korreltje zout. Ik denk dat we dat allemaal doen als het aankomt op diëten of afslanksystemen. Je moet gebruiken wat voor jou werkt en de rest achterwege laten.

Dit boek legt in eenvoudige termen uit wat je metabolisme is en bevat een van de gemakkelijkste manieren om af te vallen uit die ik ooit heb gezien.
Recensie door Catherine (Geplaatst op 20-04-2016)
Dit is een boek dat ik niet meer wil wegleggen
De Kracht van Uw Metabolisme is een erg interessant boek. Ik heb al zolang geprobeerd af te vallen en erachter te komen hoe je precies moet afvallen zonder al die pillen, operaties en diëten die je toestaan om 3 crackers en een theelepel pindakaas te eten als ontbijt. Maar ik ben er nooit in geslaagd en ik ben nu 45. Toen ik dit boek begon te lezen, was ik al na een paar bladzijden onder de indruk. Ik heb veel uit dit boek geleerd, zoals hoe je je metabolisme kunt gebruiken en hoe je moet eten om je metabolisme voor je te laten werken. Ik heb geleerd over goede en slechte koolhydraten. Het boek geeft aanwijzingen hoe af te vallen en helpt je te begrijpen waarom dat niet lukt.
De meeste boeken die ik heb gelezen over diëten en afvallen konden mijn aandacht niet lang vasthouden. Dit boek is mijn nieuwe beste vriend en ik geef het nooit meer weg. Ik heb een paar aanwijzingen opgevolgd en ben echt aan het afvallen. En ik weet dat als ik doorlees en er nog meer uit haal, ik nog meer zal afvallen. Het heeft me duidelijk gemaakt hoe bepaald voedsel een probleem voor mij kan zijn en hoe ik dat kan veranderen om ervoor te zorgen dat het in mijn voordeel zal werken.
Veel van mijn overgewicht wordt veroorzaakt door stress en neerslachtigheid. Door dit boek te lezen ben ik erachter gekomen hoe ik ervoor kan zorgen dat deze dingen me niet meer in de weg zitten en hoe ik niet langer medelijden met mezelf hoef te hebben en er iets aan kan doen. Ik raad iedereen dit boek aan die probeert af te vallen of gewoon meer wil weten over hoe het lichaam als geheel functioneert. Eén ding dat we moeten begrijpen is dat langzaam afvallen gezonder is dan snel afvallen. Doe rustig aan, geniet ervan en leer ervan.
Recensie door BELINDA JORDAN SIMON (Geplaatst op 20-04-2016)
Goede informatie!
Iemand vroeg me dit boek te bestellen. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik er eigenlijk niet zo'n trek in had, maar heb het toch maar gedaan. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ten eerste is dit geen dieetboek of dieetplan dat je volgt. Toen ik dit boek begon te lezen, kwam ik erachter dat het me alles uitlegde over waarom ik zoveel moeite heb om af te vallen. Het is eenvoudig te volgen. Ik heb geweldige dingen geleerd over hoe mijn metabolisme te versterken en ik begon echt wat af te vallen. Wat dit boek zo de moeite waard maakt, zijn de manier waarop ik ben gaan begrijpen hoe mijn lichaam werkt en de informatie over welke dingen gezond zijn en welke niet. En er zit een woordenlijst in, dus als ik een woord tegenkwam dat ik niet begreep, kon ik het opzoeken. Als je langzaam metabolisme hebt, zoals ik, dan is dit boek zeer informatief en behulpzaam.
Ik heb dit boek gratis ontvangen voor mijn oprechte en onbevooroordeelde mening.
Recensie door Marcy Clemenson (Geplaatst op 20-04-2016)
Ik val af!
Ik moet iets over dit boek schrijven. Ik ben namelijk echt aan het afvallen!
Het was compleet anders, niet de gebruikelijke “eet 2 ons kip bla bla”. Slechts één hoofdstuk van het boek ging over het “dieet” dat eigenlijk geen dieet is maar een supereenvoudige techniek om voedsel te conbineren. De rest was zeer bruikbare informatie en heel erg NIEUW. Meestal moet ik mezelf ertoe zetten om een boek over mijn gezondheid te lezen; dit boek kon ik niet neerleggen.
Ik heb veel waardering voor de manier waarop dit boek is geschreven, omdat het net was alsof de schrijver met mij persoonlijk sprak. Ik voelde een verbinding. Ik vond het erg prettig dat deze man niet de zoveelste sport-goeroe is die eruit ziet alsof hij een sportschool woont en mij vertelt nog een stapje harder te lopen. Je ziet dat hij veel ervaring heeft met meiden zoals ik.
Ik val af!
Recensie door Camila (Geplaatst op 20-04-2016)
Indrukwekkend
Ongeveer 10 jaar terug (ik ben nu 38) kwam ik, na een hormoonaandoening, ongeveer 15 kilo aan en raakte die nooit meer kwijt. Ik probeerde elk dieet, elk boek; ik gaf er een hoop geld aan uit. Soms slaagde ik erin 10 kilo af te vallen, om die binnen een paar maanden weer aan te komen. Ik had het gevoel dat ik alle informatie en feiten had die er maar beschikbaar waren en dus gaf ik de hormoonstoornis maar de schuld van alles.
Een jaar terug ging ik door een depressie die zo heftig en onbeheersbaar was, dat mijn huwelijk op het spel kwam te staan. Ik besloot mijn beste vriendin op te zoeken voor advies.
Ze vertelde me dat ze dit fantastische boek was tegengekomen. Ze beloofde dat het mijn leven zou veranderen en leende het me uit.
Op weg naar huis en omdat ik toch niets te lezen had terwijl ik op mijn vlucht zat te wachten, besloot ik het boek te gaan lezen. Na het tweede hoofdstuk kon ik het niet meer wegleggen.
Ik realiseerde me dat ik “ALLES” fout had gedaan. De kwaliteit van de informatie in dit boek en de manier waarop Dhr. Suarz het presenteert, is goud waard.
Het zorgt ervoor dat je meer waardering voor je lichaam krijgt (als een op zichzelf staande entiteit) en de relatie die het heeft met ons krachtige verstand.
Dit boek gaat niet enkel over voedsel; het gaat over ons en onze relatie met voedsel en onze omgeving.
Ik kwam erachter dat hoe meer gedeprimeerd/gestresst ik raakte over mijn gewicht, des te meer vet mijn lichaam opsloeg … en het belangrijkste: WAAROM!
Binnen zes maanden viel ik al die 15 kilo's af, en met een ongelooflijk gemak.
Mijn bloeddruk en cholesterol hebben volstrekt normale waarden en ik heb weer de energie die ik jaren niet gehad heb. Ik moest zelfs af en toe “slecht voedsel” om mijn streefgewicht te handhaven en niet door te gaan met afvallen.
Doe jezelf alsjeblieft een plezier en lees dit boek. Het is zeer de moeite waard.
Recensie door Gabriella (Geplaatst op 20-04-2016)
Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer